Більшість акцій нової компанії належить акціонерам Smurfit Kappa — 50,4%. Угода оцінювалася приблизно у $12,7 млрд наприкінці квітня, що відображає масштаб цієї формуючої галузь угоди.

Smurfit Westrock plc, світовий лідер екологічного паковання, дебютувала на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE) під символом «SW» після завершення раніше оголошеного злиття Smurfit Kappa та WestRock 5 липня 2024 року.

Компанія також котирується на Лондонській фондовій біржі (LSE) під символом «SWR».

Працюючи в 40 країнах і спираючись на досвід понад 100 000 співробітників, Smurfit Westrock має унікальну та неперевершену здатність надавати клієнтам найрізноманітніший, інноваційний та екологічно чистий асортимент пакувальних рішень із використанням відновлюваних джерел та переробки.

«Поєднання Smurfit Kappa та WestRock створює світового лідера екологічного паковання, поєднуючи великий досвід і знання обох компаній, — сказав Тоні Смерфіт, головний виконавчий директор Smurfit Westrock. — Ми вважаємо, що ця комбінація створює провідного гравця та бажаного партнера в галузі екологічного паковання. Я пишаюся тим, що мене покликали очолити цю надзвичайну команду чудових людей».

«Акціонери як Smurfit Kappa, так і WestRock переважною більшістю підтримали наше злиття. Smurfit Westrock має унікальне географічне розташування і, завдяки провідним у галузі додаткам, має неперевершену здатність надавати цінність нашим клієнтам», – додав Кен Боулз, фінансовий директор Smurfit Westrock.

Smurfit Westrock є світовим лідером у виробництві паперової упаковки, в якому працює близько 100 000 співробітників у 40 країнах.