Яір Алкобі, генеральний директор Highcon

Пан Алкобі має понад 25 років досвіду в галузі технологій і передового виробництва, він обіймав керівні посади в XJET, KLA Corporation (раніше Orbotech), Kulicke & Soffa (K&S) та інших компаніях, де постійно забезпечував зростання.

Пан Алкобі прокоментував: «До того як приєднатися до Highcon, я відвідав drupa 2024. Присутність Highcon там була яскравою та вражаючою, а можливість отримати огляд галузі була неоціненною. Я з нетерпінням чекаю можливість приєднатися до компанії, зустрітися з клієнтами, співробітниками, партнерами та замовниками, а також вести Highcon до ще більшого успіху».

«Після п’яти хвилюючих, але складних років і успіху drupa 2024 як кульмінації репозиціонування Highcon та його портфоліо, настав час для мене покинути посаду генерального директора, — сказав пан Німроді, колишній генеральний директор. — Я надзвичайно пишаюся тим, чого ми досягли в Highcon. Я повністю впевнений у створеній мною команді та в здатності Яїра вивести Highcon на шлях швидкого зростання в найближчі роки. Моя співпраця з Highcon продовжується на новій посаді голови правління. Я хотів би подякувати Алону Бар Шані, який так ефективно виконував цю роль впродовж останніх трьох з половиною років».