Топ-менеджери Rotatek зберегли свої посади і підприємство продовжує свою діяльність у колишньому режимі зі штаб-квартирою в іспанській Барселоні. Назву, тепер уже дочірньої компанії, буде змінено на Rotatek Printing and Packaging Technologies SL. Вона продовжить випуск рулонних машин у Барселоні, значно розширивши свої виробничі можливості, придбавши додаткові площі у розмірі 1400 м².

Крім 19 співробітників, що вже працювали у Rotatek, компанія найняла додатковий персонал у відділи продажів, проєктування та обслуговування, в результаті чого загальна чисельність персоналу в Іспанії досягла 30 осіб. Після завершення угоди основна увага Vinsak приділялася наданню допомоги керівництву Rotatek у розширенні команди та вдосконаленні систем та процесів за рахунок інвестицій, нового ПЗ та вдосконалення операційної діяльності.

Однією з останніх новинок Rotatek є ротаційна машина Universal 850, розроблена для фармацевтичної, косметичної, харчової промисловості та безалкогольних напоїв. Випуск Universal 850, представленої на нещодавній drupa, запланований на кінець 2024 року. Компанія Vinsak розширила свою присутність по всьому світу, відкривши офіси в ОАЕ, Саудівській Аравії, Великій Британії та Іспанії. Оборот групи становить $35 млн, а штат співробітників – 215 осіб. Група спеціалізується на виробництві та продажу друкарського, пакувального та післядрукарського обладнання та пропонує машини для обробки етикетки, струменеві принтери та іншу продукцію під власним брендом Vinsak.

Вона також продає та обслуговує друкарські машини та обладнання ABG, Busch, CMC, Iwasaki, Lake Image, Lombardi, Petrel, Rietstack, Schober та інших в Азії, на Близькому Сході та в Африці.