Компанія відзначає високий рівень знань і компетентності в прийнятті рішень цьогорічних відвідувачів. Очікування Weilburger перевищені в усіх сферах. Маючи понад 500 зареєстрованих контактів на виставці (наявні клієнти та нові), компанія більш ніж задоволена.

Впродовж 3-4 червня команда Weilburger Graphics GmbH із 20 осіб заявила, що не встигає за тим, щоб ознайомити відвідувачів виставки з широким асортиментом продукції компанії, зразками друку, створеними спеціально для drupa.

Гюнтер Корбахер, керуючий директор Weilburger Graphics GmbH, про участь компанії у drupa: «Цього року ми вперше брали участь на спільному стенді з IST Metz і Kocher+Beck, і нам було цікаво дізнатися, як це буде сприйнято. Маємо повинні визнати: навіть за три тижні після drupa ми все ще отримуємо запити про нашу продукцію та послуги — також наші зразки друку були дуже добре сприйняті, як і 3D-моделі цих зразків, що вперше дозволяють візуалізувати та випробувати наші продукти в Інтернеті.

Сервісний додаток було визнано чудовим прикладом нашої інноваційної сили, а добре продумана концепція виставкового стенду — не в останню чергу завдяки вражаючому триметровому екрану, видимому здалеку, на якому було показано наше нове, майже футуристичне відео, зробили наш інноваційний стрибок з останньої drupa дуже легким для розуміння. Але, насамперед, близькість до IST і Heidelberg Speedmaster XL 106-8-LYY-1+L, встановлених на спільному стенді, що наносили в реальному часі наші УФ-покриття, була дуже ефективною. Хочу подякувати нашим партнерам по виставці IST METZ і Kocher+Beck за цю фантастичну спільну презентацію drupa.

Я також хотів би подякувати всій нашій команді, чиї невтомні зусилля в першу чергу зробили цей успіх можливим, а також усім причетним, хто зробив внесок у цей спільний успіх».

Weilburger Graphics GmbH також запросила своїх міжнародних дилерів і торговельних партнерів на ярмарок і організувала зустріч партнерів для супроводу drupa. Компанія вітала понад 80 гостей з 20 країн як на своєму стенді й на вечері 3 червня в Sonnendeck у Дюссельдорфі, де вони були проінформовані про нові продукти та новини компанії.

Арно Дюрр, менеджер з продажу компанії Weilburger Graphics GmbH, прокоментував: «Окрім якості, інновацій та сталого розвитку, компанія Weilburger Graphics GmbH насамперед зосереджується на комплексній культурі обслуговування, яка практикується на всіх рівнях. Наші клієнти знають, що вони можуть покластися на нашу компетентну підтримку та консультації в усіх сферах, ми регулярно запрошуємо наших цінних міжнародних дилерів і торговельних партнерів отримувати повну інформацію про нові продукти та пропозиції. Міжнародний успіх був би неможливий без цієї давньої партнерської мережі, тому ми хотіли б ще раз подякувати нашим партнерам з продажу та обслуговування за довгу подорож до нас у Дюссельдорфі».