Шенк, який був генеральним менеджером із продажу Mutoh з липня 2021 р., змінить керуючого директора Міцуо Такацу, який очолює компанію з 2020 року. Такацу, який повернеться до Японії наприкінці вересня 2024 р. після успішної передачі своїх поточних обов’язків, під час перебування на посаді зосереджувався на зміцненні існуючої системи продажів і маркетингу компанії, а також на підготовці Mutoh до сталого зростання в регіоні EMEA.

Шенка продовжуватимуть підтримувати Акіхіса Огава, керуючий директор, голова правління Mutoh Europe, і Стефан Хайнт’єнс, який нещодавно отримав посаду генерального менеджера з питань ПЗ, маркетингу, обслуговування та контролю якості (він працює в Mutoh більше 30 років).

На посаді генерального менеджера з продажів у регіоні EMEA Шенка на початку червня змінить Даніель Морассут, який отримав досвід продажів друку в OKI та Seiko.

Шенк сказав: «Я дуже хочу продовжувати успішний шлях, визначений Міцуо Такацу, разом із нашою новоствореною командою менеджменту та за підтримки наших досвідчених і відданих команд Mutoh у Бельгії та Німеччині. Я впевнений у майбутньому розвитку бізнесу Mutoh у регіоні EMEA».