Ланда сказав Globes: «Якщо економіка зазнає краху, якщо ми втратимо наш експорт, якщо у нас не буде промисловості, яка зможе знайти інвесторів і клієнтів, захист держави Ізраїль також зазнає краху». Він сказав, що нинішня ситуація є «економічною загрозою для Ізраїлю». «Корінь проблеми полягає в тому, що ми не бачимо конфлікт так, як бачить решта світу. Тому що весь світ бачить те, чого ми не бачимо, тобто жінок і дітей у Газі, трупи та дітей, яких ховають».

Раніше Ланда брав активну участь в Breaking the Passase, організації, яка мала на меті досягнути діалогу між двома народами. Він сказав, що вважає єдиним рішенням для палестинців мати власну ідентичність і бути вільною нацією на власній землі. Він також сказав, що відмовився від спроб вплинути на уряд і зосередився на «збільшенні рівня зайнятості у високотехнологічній ізраїльській промисловості».

«Моя мета — зробити 2% ВВП Ізраїлю, але здатність до зростання була порушена, тому я не знаю, чи досягнемо ми цього рівня за мого життя», — сказав він газеті.

Коли Ланда продав Indigo HP у 2001 р., частина угоди включала зобов’язання HP продовжувати інвестувати в дослідження та розробки та працевлаштування в Ізраїлі. Інші виробники обладнання дл поліграфічної промисловості та технологічні компанії зі штаб-квартирами або значними підприємствами в Ізраїлі — це EFI, Highcon, Kornit і Scodix. Landa Digital Printing повідомила про «безпрецедентну» кількість замовлень на свої струменеві машини на нещодавній виставці drupa.