Гіл Орон, генеральний директор Landa Digital Printing, коментує: «drupa 2024 стала для нас феноменальною подією. Індустрія визнала, що нанографія є перевіреним рішенням, яке назавжди змінює друк і робить його цифровим. Я думаю, що всі також визнали, що нанографія дає змогу нашим клієнтам бути дуже успішними, а наші цифрові друкарські машини B1 дозволяють їм бути набагато прибутковішими та стабільнішими, значно збільшуючи зростання їхнього бізнесу. Ми прийшли на drupa з великими очікуваннями щодо перспективних зустрічей і потенційних замовлень, але ми значно перевищили ці цілі. Спостерігалося високе зацікавлення новими S11 і S11P, які базуються на перевірених платформах Landa і вже є комерційно доступними з високошвидкісним модулем, що забезпечує 11 200 аркушів на годину, і модулем PrintAi для дуже високої якості. Впродовж 11 днів drupa 2024 ми мали привілей додати кілька дивовижних компаній до нашого клієнтського портфоліо, а також вітати тисячі відвідувачів нашого стенду для прес-демонстрацій і відвідування наших щоденних театральних вистав».

28 травня на своїй прес-конференції drupa 2024 Landa та Cimpress оголосили про угоду, у якій йдеться про перехід Cimpress на цифровий друк B1, що дає змогу отримати доступ до широкого спектру накладів із дуже високим рівнем якості та швидкості друку. Щоб підтримати свою спрямованість на масове налагодження друку, а також на диверсифікацію та зміцнення глобальних виробничих операцій, Cimpress планує одразу встановити чотири машини Landa S11P Nanographic Printing®, а пізніше – більше машин Landa.

Компанія також підтвердила, що наявні клієнти Landa використовуватимуть нанографію для подальшого успіху: понад 20% клієнтів уже замовили другу чи навіть третю машину.

Крім того, лише за сім місяців після встановлення своєї першої Landa S10P, для якої компанія перевела весь бізнес на нову службу прямої поштової розсилки з цифровим друком, Wirtz Druck GmbH & Co. KG оголосила про свій намір встановити додаткову машину Landa, Landa S11P. На базі Wirtz Druck організовано також перший європейський демоцентр Landa.

Завдяки новому модулю швидкості 11K, який збільшує швидкість до 11 200 відб./год., друга машина Landa використовуватиметься для забезпечення додаткової ємності, персоналізації, підвищеної маневреності та гнучкості, а також диверсифікації бізнесу.

З багатьма іншими продажами в Європі, Північній Америці та Китаї Landa використала drupa 2024, щоб розширити охоплення нанографії по всьому світу. Окрім додавання клієнтів до своєї родини Landa, компанія також використовувала шоу для отримання цінних відгуків з ринку, залучення та співпраці в галузі для сприяння додатковим майбутнім інноваціям.

Відбулися зустрічі з представниками десятків провідних світових брендів, які приїхали на drupa 2024 із зацікавленістю співпрацювати з Landa, щоб використовувати нанографію для підтримки диференціації ринку та використання її дивовижних кольорів, персоналізації та переваг «точно вчасно».

Стратегічна співпраця з Gelato, про яку також було оголошено в прямому ефірі на виставці, вважається чудовим прикладом потужності такої співпраці.

Гіл Орон підсумовує: «Завдяки надзвичайному зацікавленню та прийняттю наших машин Landa S11 і S11P, drupa 2024 знаменує момент перетворення в поліграфічній галузі». Бачення Бенні Ланди революціонізувати налузь за допомогою нанографічного друку тепер стало реальністю – цифровий друк для широкого використання дає змогу бізнесу в усьому світі досягти виняткового рівня стійкості, ефективності, якості, інновацій та зростання. «Ця виставка є не лише віхою для Landa, але й каталізатором для всієї галузі, провіщаючи майбутнє, де можливості цифрового друку відкривають безмежні можливості», — каже Орон.