• IST METZ випустить SMARTcure — цифровий пристрій для систем УФ-затвердіння LuXtreme LED, що використовує технології ШІ;
  • XMPie надасть передові рішення для роботи зі змінними даними на європейському ринку друку;
  • IGEPA Belux почне просувати Acuity Prime у Бельгії та Люксембурзі;
  • ColorBase використовуватиметься для профілювання матеріалів преміум-класу для друку на широкоформатному обладнанні.

На церемонії нагородження Fujifilm Global Print Innovation Awards компанія вручила призи за видатні друковані роботи своїх європейських клієнтів у шести категоріях.

У свою чергу Fujifilm отримала три нагороди EDP Awards: дві за Jet Press FP790 (у категоріях «Найкраща машина для гнучкого паковання» та «Найкраща цифрова друкарська машина») та одну за друковані модулі Fujifilm 42K та 46kUV (за «Кращі спеціальні рішення для друку»).

За підсумками угод, укладених на стенді, компанія відзначає зростання продажів ЦДМ Jet Press FP790. Крім того, на третій день виставки було оголошено про перший продаж друкарської машини серії HS – продуктивного високоякісного однопрохідного струменевого рішення для виготовлення вивісок та дисплеїв, створеного у партнерстві з Barberan. Серед інших контрактів на постачання, підписаних на виставці, Fujifilm відзначає низку продажів ЦДМ Jet Press 750S, а також значний успіх друкарських машин серії Revoria. Проте, конкретні цифри не наводяться.