manroland Goss є надійним і ефективним діловим партнером для комерційних і газетних друкарень у всіх аспектах: нове, вживане обладнання та широкий спектр сервісних рішень Компанія, що базується в Аугсбурзі, бачить свою стратегічну спрямованість у сферах комерційного, пакувального, книжкового, газетного друку та рішень для цифрової обробки та продовжує позитивну тенденцію попереднього фінансового.

Зокрема, рішення для друку паковання Varioman, гнучке паперове паковання для замороженої піци та варіанти модернізації рулонних офсетних друкарських машин для сектору паковання викликали значний інтерес у відвідувачів виставки, як і рішення для друку книг, включаючи новий змінний формат фальцювання.

Гнучке паперове паковання «Pizza A Mano» для заморожених продуктів була магнітом для відвідувачів. Партнери по співпраці manroland Goss, hubergroup, Weiss Druck і Koehler Paper вражаюче продемонстрували, що можливо з точки зору сталого розвитку, коли компетенції розумно розподіляються між компаніями та досягаються конкретні цілі.

Нова розробка з придатного для переробки паперу, надрукованого рулонним офсетним способом, є піонером у харчовій промисловості, маючи на 80% менше викидів CO₂ і споживання матеріалів порівняно зі звичайною упаковкою для замороженої піци з картону та пластику. Партнери по співпраці хочуть розвивати цей успіх після drupa та масштабувати проєкт.

Модель Maintellisense також отримала великий відгук, дозволивши відвідувачам стенду manroland Goss на власні очі відчути цифрові технології та побачити, як виявлення аномалій на основі ШІ піднімає технічне обслуговування машин на новий рівень.

«Ми дивимось на drupa 2024 у дуже позитивному світлі, — повідомляє Франц Кріхбаум, генеральний директор manroland Goss, — ми впевнені, що наші рішення щодо продуктів і послуг дають правильні відповіді на складну динаміку ринку та позиціонують нас як цінного партнера. Наприклад, наша платформа обслуговування на основі ШІ Maintellisense відповідає високим вимогам сучасних пропозицій обслуговування та обслуговування та підтримує наших клієнтів у ногу з динамічним розвитком їхніх ринків». «drupa також була чудовою можливістю для нас встановити багато цінних міжнародних контактів лише за кілька днів. Ми глибоко співпрацювали з експертами галузі, особливо на рівні керівництва, і створили стратегічні альянси», — заявив д-р Даніель Раффлер, CCO компанії manroland Goss.

«Якість та інтенсивність обговорень як з нашими шановними існуючими клієнтами, так і з новими зацікавленими сторонами були дуже надихаючими та підтверджували наш усталений курс дій», — додає Дірк Рау, фінансовий директор/CSO компанії manroland Goss.

Як наслідок, manroland Goss відчуває високий попит і значний інтерес до своїх основних напрямків рулонного офсетного друку, включаючи паковання, видавничий друк, друк газет і книг, а також рішення для цифрової обробки. Компанія здійснила успішні ділові операції на десятки мільйонів у різних категоріях продуктів.