Минулого місяця Roland DG повідомила, що в результаті пропозиції було подано 9 247 711 акцій, що перевищило мінімум у 8 151 100 акцій, потрібний для успішної угоди з мажоритарним власником акцій. Для консолідації акцій Roland DG потрібна згода акціонерів, тому будуть проведені позачергові збори акціонерів, оскільки XYZ KK не змогла придбати всі акції.

XYZ KK планує придбати всі акції Roland DG (за винятком власних акцій), і зрештою Roland DG буде виключено з Токійської фондової біржі — компанія стане приватною. XYZ KK — це спеціальна компанія, заснована Taiyo Pacific Partners, яка була найбільшим акціонером Roland DG з 19% акцій. Дата проведення ESM не була визначена на момент написання статті.

Акції Roland DG наразі торгуються за ¥5360, що означає ринкову капіталізацію компанії в ¥66 мільярдів. Продукція японського виробника для поліграфії включає широкоформатні струменеві принтери, різаки вінілу, ріжучі плотери, об’єктні принтери та сублімаційні принтери для текстилю. Roland DG також займається виробництвом 3D-принтерів, маркуванням стоматологічних і медичних інструментів.