Велика кількість замовлень, розміщених під час заходу, призвела до відновлення кількості вхідних замовлень у Heidelberg на початку 2024/2025 ф.р. та, як наслідок, до більш високого використання потужностей у виробництві. Скорочена робота на німецьких підприємствах закінчиться вже в червні 2024 року.

«Наша команда drupa завоювала клієнтів чудовим стендом і перспективними інноваціями. Позитивний настрій як серед клієнтів, так і серед персоналу був просто приголомшливим, – із захопленням говорить д-р Девід Шмеддінг, керівник відділу продажів і маркетингу компанії Heidelberger Druckmaschinen AG і член правління відділу продажів і обслуговування з 1 липня. — Heidelberg — справжній партнер поліграфічної та пакувальної промисловості. Велика кількість замовлень, розміщених за всіма технологіями під час виставки, підкреслює довіру наших клієнтів до компанії як до провідного постачальника систем».

Щоденні презентації зосереджувалися на численних інноваціях у сфері комерційного та пакувального друку, демонструючи, як клієнти можуть використовувати найсучасніші технології для максимального використання та розвитку свого бізнес-потенціалу.

«Ми пропонуємо весь спектр — від тонерних, струменевих рішень до офсетного та флексодруку — усім керуємо із загального робочого процесу Prinect», — продовжує Шмеддінг.

Компанія прагне використати співпрацю з Canon, про яку було оголошено на drupa, щоб використовувати свій потенціал зростання у струменевому друці. Замовлення на нову струменеву систему Jetfire 50 від Heidelberg вже розміщені в двозначному діапазоні. Основна мета нещодавно оприлюдненого портфоліо продуктів — задовольнити зростаючий попит у секторі комерційного друку на промислове виробництво на основі струменевих технологій.

З Gallus Labelfire і Gallus One для друку етикеток компанія Heidelberg вже довела, що може надавати успішні струменеві рішення для промислового застосування. Інтегровані офсетні та цифрові технології стають дедалі більш важливими Heidelberg також використовував drupa для демонстрації наскрізних рішень на основі єдиної системи, яка підтримує як офсетний, так і цифровий друк.

Ця можливість забезпечує максимальну гнучкість і економічну ефективність, особливо в комерційному секторі. Поєднуючи таким чином свій досвід офсетного та цифрового друку, компанія надасть клієнтам гібридне рішення для оптимальної економічної ефективності в майбутньому. У сегменті паковання Heidelberg розширить діапазон застосування нової вбудованої флексографічної рулонної машини Boardmaster, поширивши її на сферу гнучкого паперу (гнучкого паперового паковання). Через зростаючий глобальний попит на стійке, економічно ефективне паковання, що підлягає повторній переробці або компостуванню, напрямок «Гнучкий папір» розвиватиметься позитивно.

Міжнародні контракти на продаж підкреслюють успіх участі Heidelberg у drupa.

Перший Jetfire 50, замовлений у Heidelberg, прямує до Швейцарії.

Компанія Solo Druck з Кельну інвестувала в систему цифрового друку Versafire LV. Вирішальними факторами, які привели до вибору Heidelberg, були виняткова якість друку системи та безперебійне управління через робочий процес Prinect.

Zhengzhou Shengda Group, провідна онлайн-друкарня Китаю, замовила 15 друкарських машин Speedmaster CX (формат70 x100 см).

Німецька друкарня  Aumüller Druck інвестує в останнє покоління Speedmaster XL 106 з технологією Plate to Unit і швидкістю 21 000 арк./год.

Thung Hua Sinn, один із провідних виробників листових етикеток у Таїланді, замовив загалом 38 друкарських секцій машин Speedmaster XL 75 і CX 75.

Southern Champion Tray з США прийняла рішення придбати нову систему флексографічного рулонного друку Boardmaster від Heidelberg.