У перерахунку вартості роботи машини за годину, вартість автоматизованого процесу стає досить значною.

Штефан Вармінг-Расмуссен, віце-президент із продуктів Tresu: «Завдяки повністю автоматичному монтажному пристрою Soma S-Mount, ми заповнюємо прогалину від монтажу додрукарської форми до ідеальної друкарської форми та анілоксу під час друку — і це чудова можливість для нас пропонувати ще більш конкурентоспроможні рішення нашим клієнтам.

Технологію Soma S-Mount & IRIS також можна буде повністю модернізувати для нашої встановленої бази машин Tresu — і вона стане одним із найкращих варіантів для клієнтів, які купуватимуть Innovator у майбутньому.

Павла Куса, комерційна директорка Soma, додала: «S-Mount — це дуже ефективне рішення для друкарень. Воно довело свою успішність. Для Soma співпраця з Tresu відкриває ще один канал продажу для збільшення продажів S-Mount, особливо в сегменти складаних картонних коробок та паковання для рідин».

Загалом Soma S-Mount разом із фарбами Tresu є чудовою комбінацією та ідеальним вибором, що робить Tresu Flexo Innovator ще більш привабливим – зі значним скороченням часу, витраченого на підготовку та зміну роботи.