Ще на drupa 2016 Landa Digital Printing підписала стратегічне партнерство з Cimpress, яке на той час могло стосуватися аж 20 машин. Перенесімося до 2024 року: кількість машин, задіяних у повторній угоді, не розголошується, хоча засновник, голова правління та генеральний директор Cimpress Роберт Кін сказав, що їх буде «безперечно більше двох або трьох» із запланованими установками на європейських та північно-американських локаціях. Він сказав, що гігант веб-друку був «схвильований Landa, зокрема S11P».

«Після багатьох вичерпних випробувань ми зрозуміли, як ці машини працюють у реальних виробничих ситуаціях. І завдяки додатковим перевагам S11P, зокрема підвищенню швидкості та якості, настав час для нас почати інвестувати в технологію. Ми з нетерпінням чекаємо на багатодесятилітнє партнерство з Landa», – додав Роберт Кін.

Він зазначив, що фірма виконує близько 50 мільйонів індивідуальних робіт на рік, які замовляються онлайн і виготовляються на вимогу через власні торговельні бренди, включаючи Vista, Pixartprinting, Exaprint і UK wing Tradeprint.

«Ми використовуємо багато офсетних машин B1 і багато-багато цифрових машин», — додав Роберт Кін.

Засновник і голова Landa Бенні Ланда сказав: «На drupa 2016 ми очікували поставити першу з багатьох машин компанії Cimpress через два-три роки. Але ми, Landa, не були готові. Тоді нам не вистачало якості, надійності чи продуктивності. Cimpress залишився з нами і працював з нами всі ці роки».

Компанія Landa на drupa 2024 приділяє велику увагу міцності та надійності своїх машин, а також унікальним перевагам якості процесу друку нанографії порівняно з іншими методами струменевого друку. Важливо те, що на стенді Landa порівнюються відбитки на різних видах паперу (від дешевих до дорогих) з результатами інших струменевих принтерів.

Генеральний директор Landa Гіл Орон зазначив: «Тепер друкарі можуть отримати максимальну гнучкість, найвищу швидкість, найкращу якість за мінімальних витрат, і те, що ми дозволяємо їм робити вперше, — це виробляти дуже великі обсяги цифрових продуктів. «Вони підвищують ефективність і прибутковість. Але з Landa вони можуть отримати набагато більше від існуючих офсетних машин, тому ми можемо зробити всю виробничу лінію набагато ефективнішою».

Найближчим часом Landa буде зосереджена на виведенні на ринок своєї рулонної машини W11 шириною 1 метр для гнучкого паковання, а на її стенді в павільйоні 9-A33 є зона W11. Бенні Ланда також розповів про інші майбутні плани щодо технології: «Наша команда вже пише наступний розділ нанографії. І наступний розділ справді торкнеться не лише гофрованого картону, він торкнеться етикеток, він торкнеться металевого друку… він торкнеться всіх тих речей, яких ще не торкалася нанографія.

Але перш ніж бігти, вам потрібно пройти пішки, тому зараз ми зосереджені на комерційному друці, пакованні та видавничому друці».

На стенді фірми працюють машини для прямого друку S11 і вдосконалені S11P на новій, вищій, швидкості 11 200 sph.