Fujifilm повідомила про важливу європейську угоду щодо торговельного посередництва з XMPie, компанією Xerox, світовим лідером у сфері ПЗ для друку змінних даних. Угода підкреслює прагнення Fujifilm надавати клієнтам комплексні рішення в секторі Print-on-Demand (POD).

XMPie — це компанія з понад 30-річним досвідом у POD. Компанія зміцнила свої позиції фахівця зі змінних даних, пропонуючи спеціалізований контент для друкованих і цифрових маркетингових кампаній. Нова угода з XMPie ще більше розширює здатність Fujifilm пропонувати передові рішення через бездоганну інтеграцію інноваційного ПЗ XMPie у пропозицію Fujifilm POD. Особливо в поєднанні з робочим процесом Fujifilm XMF PressReady, потужним і універсальним рішенням, розробленим для оптимізації процесів виробництва цифрового друку, інноваційне ПЗ XMPie пропонує клієнтам безперебійне наскрізне рішення для створення, керування та виконання персоналізовані друковані кампанії.

У Північній Америці та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні вже укладено угоди з торговельними посередниками, й Fujifilm тепер розширює цю пропозицію своїм європейським клієнтам. Ця співпраця дозволяє Fujifilm надавати комплексні програмні рішення для змінних даних своїм клієнтам, забезпечуючи підвищену ефективність і результативність їх друку.

У рамках цього партнерства Fujifilm з гордістю повідомляє про співпрацю з XMPie на drupa. Під час заходу клієнти, які відвідають стенд XMPie, зможуть на власні очі переконатися в потужності ПЗ змінних даних, керованого штучним інтелектом, створюючи динамічні комікси за допомогою технології штучного інтелекту XMPie. Потім ці комікси будуть надіслані на стенд Fujifilm, де вони будуть надруковані на Revoria Press PC1120 Fujifilm.

Джон Дейвіс, менеджер групи продуктів Workflow, Fujifilm Europe, коментує: «Ми постійно шукаємо шляхи інновацій та покращення наших пропозицій, щоб задовольнити потреби наших клієнтів, що постійно розвиваються. Наше партнерство з XMPie підкреслює відданість постачанню передових рішень, які дають змогу нашим клієнтам досягти успіху на сучасному динамічному ринку».

Ця угода ґрунтується на давніх відносинах між Fujifilm і XMPie, починаючи з їхньої співпраці над Jet Press 720 Fujifilm. Завдяки цій новій угоді Fujifilm і XMPie готові переосмислити ландшафт друку змінних даних, пропонуючи неперевершені можливості та універсальність для клієнтів у всій Європі.