Пані Іверсен змінила на цій посаді доктора Фаді Жмайеля, співвласника та почесного голову Gemayel Freres, який сумлінно пропрацював чотири роки, а тепер візьме на себе роль почесного віце-президента. Рада директорів FEFCO та члени висловлюють свою вдячність доктору Жмайелю за його видатну відданість під час його перебування на посаді, підкреслюючи його невтомну підтримку гофрованого картону як найбільш екологічного пакувального рішення як для ланцюга постачання, так і для суспільства. Саверіо Майєр, генеральний директор Smurfit Kappa Europe, був переобраний віце-президентом на другий термін, а Леопольдо Санторроман, генеральний директор Cartonajes Santorroman, обійме посаду другого віце-президента.

«Ми маємо розвивати співпрацю, налагоджену впродовж останніх кількох років, — каже Ніна Іверсен. — Подорож до нових вимог декарбонізації та підвищення стійкості не позбавлена викликів.

Ми маємо здійснити цю подорож, використовуючи потужність інновацій для розробки стійких альтернатив, зменшення вуглецевого сліду та пом’якшення впливу нашої діяльності на довкілля по всьому ланцюжку створення вартості».