Від стартапів до глобальних корпорацій: жоден бізнес не є занадто малим або занадто великим, щоб стати частиною цієї унікальної події. У 2026 р. Interpack продовжить об’єднувати світову переробну та пакувальну промисловість і стане рушійною силою для майбутніх тем галузі.

Впродовж семи днів буде представлено весь ланцюжок створення вартості галузі: пакувальні машини і технології переробки, сировина для паковання, пакувальні матеріали та пакувальні засоби, виробництво пакувальних матеріалів, виробництво та друк паковання, технології маркування та етикетування, логістиката транспортні технології. Демонструватимуть продукція й послуги для багатьох галузей застосування: харчові продукти, напої, кондитерські та хлібобулочні вироби, фармацевтика, косметика, непродовольчі та промислові товари.

Interpack та Components, паралельна виставка для постачальників галузі, торік прийняли 2809 експонентів із 61 країни. І 95% із них хочуть повернутися. Одна з причин полягає в тому, що Interpack – це про «великий бізнес»: 82% відвідувачів – топ-менеджери, які беруть участь в інвестиційних рішеннях.

Лист очікування на найбільшу у світі виставку галузі традиційно довгий, тому раннє бронювання є перевагою. Починаючи з 20 березня, експоненти можуть зареєструватися онлайн і забронювати бажаний стенд. Interpack 2026 відбудеться із 7 по 13 травня в Дюссельдорфському виставковому центрі.

Буде продовжено новий розподіл павільйонів за секторами галузі, який був запроваджений на останньому Interpack. Це полегшує відвідувачам ефективну навігацію по події.

Реєстраційні документи на Interpack та Components 2026 доступні за адресами:
https://www.interpack.com/en/Exhibit/Become_an_exhibitor та
https://www.packaging-components.com/en/Exhibit/Become_an_exhibitor.

Експоненти 2023 р. можуть використовувати попередні дані доступу для входу та реєстрації. Експоненти, які вперше потрапили на виставку, будуть покроково проходити процес реєстрації.