Альянс базується на низці успішних співробітництв, демонструючи переваги об’єднання досвіду компаній для підвищення стандартів галузі етикеток.

Обидві компанії прагнуть розвивати сектор етикеток за допомогою технологічних інновацій і мереж. Поєднуючи виробничі можливості Grafotronic у модульному обладнанні для етикеток із досягненнями Kurz у технології цифрового прикрашання, це партнерство має на меті покращити рішення для вдосконалення етикеток.

Leonhard Kurz використовує свій досвід у тонкоплівкових технологіях і цифровому обладнанні для прикрашання, пропонуючи клієнтам низку іноваційних витратних матеріалів і обладнання.

Grafotronic спеціалізується на модульних машинах для етикеток, розроблених з урахуванням адаптивності. Пропозиції компанії включають лазерне різання, лазерну обробку та комплексні фінішні машини, які адаптуються до різноманітних машин і технологій, включаючи майбутні інновації.

Працюючи пліч-о-пліч, Kurz і Grafotronic мають намір суттєво вплинути на індустрію декорування та обробки етикеток.

Партнери проведуть спільний захід на американському ринку — «Embellish More – Label Technology Forum», 11 та 18 квітня в Хантерсвіллі (Північна Кароліна). Цей форум призначений для виробників етикеток, вони зможуть отримати всебічну інформацію про технологію прикрашання за один день.