Серед кількох комерційних дій компанія вже оголосила про призначення нових дистрибуторів у кількох країнах, вкл. Португалію, Іспанію, Німеччину, Швейцарію та Австрію, на додаток до представників у Греції та Туреччині. Etirama також оголосила про відкриття демонстраційного центру в червні цього року в районі Штутгарта (Німеччина), де буде представлена восьмиколірна машина з сервомотором Etirama SPS3.

У найближчі місяці Etirama оголосить про нових дистрибуторів і агентів в інших країнах, а також про стратегічні дії щодо післяпродажного обслуговування. Etirama вже має 10 машин, встановлених у Європі й прагне значно збільшити цей обсяг за допомогою нових комерційних стратегій.

«Etirama є лідером ринку в Латинській Америці з високоякісними машинами та швидким поверненням інвестицій, і ми поширимо ці технології на інші світові ринки, особливо на європейський континент, який переживає період потужного відновлення», — прокоментував Ронні Шретер, генеральний директор Etirama.

Etirama Europe є партнером Etirama Brazil і зосереджується на маркетинговому, комерційному та післяпродажному супроводі бренду у Європі.