«Це надзвичайно захоплюючий час для бізнесу, — сказав Джоель. — Я був частиною Esko впродовж багатьох років, і, коли ми переходимо до цієї нової глави, я дуже радий і маю велику честь взяти на себе роль президента».

Жоель вивчав інженерну справу в École Centrale Paris і École Centrale de Lyon, перш ніж розпочати кар’єру, під час якої він обіймав керівні посади в Dassault Systemes, Cegedim і нещодавно в Axway, перш ніж приєднатися до Esko в березні 2020 року.

«Зважаючи на ринкову невизначеність і нестабільність, з якою ми всі зіткнулися в останні роки, наш бізнес чітко зосереджений на розробці інновацій, які дозволяють нашим клієнтам підключати системи та робочі процеси, автоматизувати процеси та прискорювати інновації, щоб орієнтуватися в викликах, з якими вони стикаються в сучасному світі, — сказав Жоель Деперне. — Для мене велика честь очолити цю неймовірно талановиту групу інноваторів, оскільки бізнес переходить у нову захоплюючу главу». Esko нещодавно вийшла зі своєї попередньої материнської компанії Danaher (частини Veralto), окремої публічної компанії, що складається з 13 операційних компаній – Aquatic Informatics, ChemTreat, Esko, Hach, Linx, McCrometer, OTT HydroMet, Pantone, Sea-Bird Scientific, Trojan Technologies, Videojet, XOS і X-Rite – кожен є провідним брендом у своїй галузі.

«У Esko ми прагнемо розробити рішення, які дозволять кожній зацікавленій стороні в ланцюжку постачання паковання працювати ефективніше та спростити підприємствам управління вмістом паковання та маркування, — сказав Жоель Деперне. — Оскільки стійкість і цифровізація докорінно змінюють принципи роботи галузі, ми вважаємо за потрібне вивести на ринок рішення, які допоможуть сучасним компаніям, що займаються виробництвом пакувальних виробів, зменшити кількість помилок впродовж усього виробничого процесу, дозволяючи їм підвищити свою ефективність, зменшити витрати та вдосконалити продуктивність.

Я радий очолювати компанію, оскільки ми зосереджені на розробці інноваційних рішень, які досягають цього, забезпечуючи відчутні результати нашим клієнтам у всьому світі».