Агілар пояснив, що традиційно праймер використовується для покращення якості друку та адгезії чорнила до підкладки, але Као вирішила доповнити цю технологію праймування новими функціональними можливостями, а саме можливістю змивки чорнила за певних умов.

В результаті компанія досягла того, що може інтегрувати в чорнила спеціальний полімер, який забезпечує цю можливість. Франсуа Агілар продемонстрував як струменевий відбиток на плівці залишається стійким при дії теплою водою (температура — 30° C) впродовж  10 хвилин. Однак при дії води температурою 70° C чорнила легко змилися, залишивши підкладку чистою.

Технологія заснована на ініціюванню хімічної реакції під впливом гарячої води. Ця реакція змушує полімер, інтегрований у чорнила, зменшувати адгезію до підкладки, полегшуючи відділення фарби та переробку підкладки.

Наразі Као працює над чорнилами для струменевого друку на водній основі, але в майбутньому планує випуск і УФ-чорнил. Агілар заявив, що розроблена домішка не повинна змінити реологію або будь-які інші властивості чорнил, але визнає, що це залежатиме від їхнього складу. Склад повинен працювати з будь-якою голівкою.

Система буде представлена у вигляді концепції на виставці drupa, але для виведення рішення на ринок, повідомляє компанія, буде потрібно як мінімум ще рік.