• Digital Workplace;
  • Professional Print;
  • Healthcare («Охорона здоров’я»);
  • Industry.

З 1 квітня їх буде скорочено до трьох: включаючи новий Industrial Business («Бізнес-технології»), який об’єднує Digital Workplace, «Професійний друк» і «Хімічні продукти».

Напрямок Digital Workplace («Цифрове робоче місце») зумовлював 53,1% продажів, а другий за величиною підрозділ Professional Print («Професійний друк») – 22,3%.

Новий підрозділ Industrial Business відповідатиме за продаж датчиків, оптичних компонентів, IJ (струменевих) компонентів і робочих матеріалів. І, нарешті, бізнес-рішень для обробки зображень, який складається з бізнесу медичних рішень Konica Minolta у сфері охорони здоров’я, платформи для обробки зображень FORXAI, рішень IoT Imaging, рішень якості життя для індустрії догляду та візуальних рішень. У новій структурі також буде переглянуто виконавчий склад, а кілька старших керівників і віце-президентів підуть на пенсію.

З 1 квітня Кен Осуга стане старшим віце-президентом і виконавчим директором з розвитку бізнесу Business Technologies. Раніше він був корпоративним старшим віце-президентом, відповідальним за стратегічні проєкти.

Норіхіса Такаяма, нині корпоративний віце-президент напряму IIM Business and Imaging of Things в ЄС, стане старшим віце-президентом і виконавчим директором підрозділу «Бізнес-технології».

Промисловий бізнес очолить Норіясу Кузухара, нині виконавчий віце-президент і генеральний менеджер з корпоративного планування в штаб-квартирі.

Konica Minolta заявила, що оновлена структура уточнить обов’язки та допоможе групі реалізувати цілі її середньострокового бізнес-плану на 2025 рік. За останній фінансовий рік уся група мала консолідований дохід у розмірі ¥1130 млрд (£5,9 млрд).

Konica Minolta буде широко представлена на майбутній виставці Drupa 2024, маючи шість взаємопов’язаних стендів у павільйоні 8b. Девіз компанії на шоу: «Побачити потенціал у майбутньому друку».