На своїй новій посаді Джефф Маккі поведе компанію в майбутнє цифрового управління кольором, автоматизації та 3D-візуалізації.

Упродовж роботи в X-Rite Маккі демонстрував лідерство на різних посадах, і його знання відіграли важливу роль у формуванні довгострокового успіху X-Rite. Він керував фінансами, інформаційними технологіями та глобальними службами, вкл. внутрішні продажі, введення замовлень, управління продуктами та центри обслуговування. Крім того, він відіграв ключову роль у сприянні стратегії M&A компанії шляхом кількох стратегічних придбань.

«Очолювати X-Rite — захоплюючий і важливий момент, оскільки клієнти стикаються з новими бізнес-завданнями та роблять кроки для створення більш стійких виробничих процесів, — сказав Маккі. — Нашу компанію підтримує неймовірна команда талановитих партнерів, і я з нетерпінням чекаю на співпрацю з ними, оскільки ми розширюємо та вдосконалюємо наше портфоліо рішень і продовжуємо надавати послуги світового рівня». «Бачення Джеффа щодо ринку технологій і технологій кольору повністю узгоджується з місією Veralto щодо створення безпечнішого, чистішого та яскравішого майбутнього, — сказав Маттіас Бистрьом, старший віце-президент із якості продукції та інновацій Veralto. — Під його керівництвом X-Rite продовжуватиме впроваджувати інновації в апаратному, програмному забезпеченні та послугах, пропонуючи цифрові рішення для робочих процесів, які допоможуть клієнтам досягти цілей сталого розвитку».