Паралельно Constantia Flexibles запустить відкритий тендер на всі публічні акції Aluflexpack, що перебувають у публічній власності. Пропозиція регулюється певними положеннями та умовами, включно з результатами процесу регулювання.

Aluflexpack є провідним гравцем європейської пакувальної індустрії, спеціалізується на пакованні з фольги та плівки для споживчого та фармацевтичного ринків. Працюючи в 14 локаціях по всій Європі з понад 1500 співробітниками, компанія доповнить портфель пакувальних рішень Constantia Flexibles.

Це придбання є значним кроком для присутності паковання з фольги Constantia Flexibles в усіх сегментах ринку. Aluflexpack демонструє дуже високі фінансові показники. Компанія доповнить географічну присутність Constantia Flexibles у Туреччині та Польщі, а також у країнах Південно-Східної Європи. Придбання дає доступ до розширеного портфоліо технологій.

Пім Верват, генеральний директор Constantia Flexibles: «Я радий вітати Aluflexpack у Constantia Flexibles Group. Це придбання ідеально інтегрується у нашу стратегію Vision 2030, спрямовану на позиціонування Constantia Flexibles як провідного виробника гнучкого паковання в Європі та в усьому світі. Поєднання наших бізнесів представляє чудову стратегічну та культурну можливість. Це дасть нам змогу краще обслуговувати клієнтів за допомогою розширеного асортименту стійкої продукції, що підтримується повністю інтегрованим технологічним портфоліо, одночасно розширюючи географічне охоплення».

Очікується, що трансакцію буде завершено в 4 кв. 2024 року, коли очікується схвалення регуляторних органів.