Як офіційний партнер FESPA з УФ-досконалості, Mimaki представить деякі з найдосконаліших, енергоефективних УФ-рішень на своєму стенді і у власному Experience Center, лише за 10 хвилин від виставкового центру. Під час щоденних екскурсій Mimaki Experience Center відвідувачі отримають унікальну можливість глибше ознайомитися із обширним портфоліо Mimaki, що охоплює рішення для поліграфії, друку на текстилі та технології 3D-друку. Екскурсія також включатиме ексклюзивні демонстрації двох нових продуктів, які ще не випущені й які допоможуть друкарням у сфері вивісок ще більше розширити свою пропозицію. Реєстрація доступна онлайн за адресою: events.mimakieurope.com/showroom-visits

Одна зі складових бачення Mimaki майбутнього на виставці знайде відображення у демонстрації інноваційної системи промислового текстильного друку, яка буде запущена в «Куточку сталого розвитку» компанії.

Енергоефективна лінійка УФ-технології Mimaki на FESPA складатиметься з нещодавно випущених UJV100-160Plus та UCJV330-160. UJV100-160Plus має надзвичайно низьке енергоспоживання, а також додаткові функції для підвищення прибутковості клієнтів. Інтегрований принтер/різак UCJV330-160 є новим доповненням до портфоліо продуктів Mimaki серії 330, що пропонує високошвидкісний і високоякісний друк для різних застосувань.

Після нещодавнього виходу Mimaki на ринок DTF, останнє рішення компанії, TxF300-75, буде вперше продемонстровано на виставці в регіоні EMEA. Обидва принтери Mimaki для технології DTF задовольняють вимоги ринку щодо стабільної та ефективної платформи DTF, і ця нова система, випущена в серпні 2023 р., допомагає задовольнити різноманітні вимоги до друку з високою якістю в поєднанні з високою продуктивністю.

У той час як Mimaki шукає шляхи, щоб підтримувати стале майбутнє, компанія також дюатиме про свою багату спадщину як інноватора. На FESPA Mimaki Europe відзначатиме 20 років своєї інноваційної діяльності на ринку. Данна Дріон, генеральний менеджер з маркетингу в регіоні EMEA, коментує: «Цей визначний ювілей для Mimaki Europe є ідеальною нагодою відсвяткувати успіх, але, що важливо, дивитися в майбутнє та визначити, як ми, як команда та бізнес, можемо зробити свій внесок у створення більш стійкого світу у наступні 20 років. Використовуючи нашу здатність до інновацій, ми намагатимемося застосувати їх до технологій та ініціатив, які сприятимуть досягненню цієї довгострокової мети. FESPA пропонує відвідувачам чудову можливість повністю зануритися у всеосяжне портфоліо продуктів Mimaki як на виставці, так і поруч із нашою європейською штаб-квартирою. Ми раді представити наш останній портфель продуктів численним і потенційним клієнтам і, звичайно, всім, хто приєднається до нас у святкуванні нашої знаменної 20-річної річниці».