До нової посади з 2017 р. він обіймав посаду генерального менеджера бізнес-підрозділу Азії-Океанії. До цього він шість місяців працював на посаді старшого заступника генерального менеджера з управління якістю з квітня по жовтень 2017 року.

Кар’єрний шлях Терасіми привів його до роботи за межами штаб-квартири Mimaki в Японії, на посадах у філіях Mimaki.

Чотири роки він працював виконавчим директором Mimaki Singapore між 2013 і 2017 рр., а також працював у Mimaki USA на початку своєї кар’єри як у службі технічної підтримки.

Замінивши Такахіро Хіракі на посаді виконавчого директора Mimaki Europe, Терасіма використає свій досвід у галузі, аналітичне мислення, навички ведення бізнесу та командоутворення, а також широкі знання компанії на цій новій посаді.

Схвильований останнім викликом, Такао Терасіма коментує: «Я радий взяти на себе роль виконавчого директора Mimaki Europe, у рік, який є знаковим для філії.

Святкуючи 20-річчя європейської штаб-квартири, ми можемо з гордістю озирнутися на минулі два десятиліття завдяки постійній наполегливій роботі та зусиллям команди. Дивлячись у майбутнє, важливо переконатися, що наші принципи інновацій, співпраці та сталого розвитку й надалі спонукають нас забезпечувати досконалість для наших клієнтів. Будучи частиною Mimaki та друкарської індустрії понад 25 років, я прагнутиму, щоб Mimaki досяг успіху в наступні 20 років».