Об’єкт площею 28 500 м² розташований у стратегічному місці, в ключовій промисловій зоні Дьйора. Будівля добре підходить для потреб бізнесу DS Smith, пропонуючи можливості для майбутнього зростання. Досі DS Smith Packaging Hungary використовувала частину майна як орендар. Продавцем є OTP Real Estate Investment Trust, провідний інвестор в нерухомість Угорщини.

«Я радий оголосити про нову інвестицію DS Smith у Східній Європі, купівлю нашої фабрики в Дьйорі. Ця стратегічна інвестиція розширює наш існуючий завод сучасним обладнанням, що ще більше зміцнює наші позиції в регіоні та надає нашим клієнтам достатній простір для пакувальних рішень, спрямованих на заміну пластику», – сказав Рейнер Шлатманн, керуючий директор DS Smith у Східній Європі.

Це придбання ще більше посилює присутність DS Smith в Угорщині, де компанія управляє двома заводами з виробництва традиційного гофоропаковання у Фюзешабоні та Надькаті, а також чотирма сервісними центрами в Тісауйвароші, Надькаті, Секешфегерварі та Шарварі. Інвестиція забезпечує довгострокову безперервність роботи на заводі DS Smith у Дьйорі, оптимізує його структуру витрат і створює міцну основу для подальшого зростання в Угорщині.