Constantia є одним із провідних виробників гнучкого паковання та співпрацює з більш ніж 4000 споживачами фармацевтичних, харчових та споживчих товарів у всьому світі. Штаб-квартира компанії розташована у Відні (Австрія). У Constantia Flexibles працюють понад 7150 співробітників по всьому світу на 28 підприємствах у 15 країнах.

«Ми дуже раді, що Constantia офіційно є частиною портфоліо One Rock, — сказав Тельмо Валідо, партнер One Rock. — Цей бізнес вирізняється тим, що приділяє особливу увагу своїм клієнтам, і ми з нетерпінням чекаємо на внесок у галузь і операційний досвід One Rock для подальшої підтримки поточних ініціатив щодо зростання компанії». «Прихильність Constantia інноваційній продукції, стійкості та якості підкреслює її позицію лідера на ринку гнучкого паковання, — додав Курт Бейєр, партнер One Rock. — Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з управлінською командою Constantia, щоб покращити її операційні можливості та набір пакувальних рішень для максимального використання її потенціалу».

«Попит на гнучке паковання зростає, і Constantia продовжує прагнути надавати провідні продукти та послуги для зростаючих потреб наших клієнтів, — сказав Пім Верваат, генеральний директор Constantia Flexibles. — Коли ми вступаємо в наступну главу розвитку, ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з One Rock, щоб продовжувати розвивати наш успіх».