Ця зміна набуде чинності з початку 2024 р., коли Хансйорг Гітц зосередиться на своїй ролі Голови ради директорів і продовжить підтримувати компанію багатим досвідом і далекоглядністю. Впродовж тривалого перебування на посаді керуючого директора Хансйорг Гітц зробив значний внесок у розвиток та успіх компанії. Його прагнення до досконалості та здатність втілювати бачення в реальність зробили компанію провідним гравцем у фінішній обробці та захищеному друці.

Марсель Гербер, який працював у поліграфічній промисловості близько 15 років і очолював інженерний відділ у Gietz впродовж шести років, має широкий досвід і широкі знання галузі. Його глибоке розуміння технологічного ландшафту та прихильність інноваціям допоможуть утримувати компанію на шляху успіху та відкриють нові можливості для зростання та розвитку.

Керівна команда складатиметься з Майкла Грау, керівника відділу продажів, Фелікса Крамера, керівника інженерного відділу, Клаудії Хір, керівника фінансового відділу, Даніеля Сунда, начальника виробництва, та Крістіана Касутта.

Марсель Гербер з нетерпінням чекає можливості разом із відданою командою Gietz досягти амбітних цілей, поставлених на майбутнє. Хансйорг Гітц і Марсель Гербер погоджуються, що цей запланований перехідний етап дасть змогу компанії розвиватися плавно без шкоди для якості та послуг.