Угода була закрита 21 листопада, коли бізнес Ultraflex був придбаний компанією Endutex UK, і всі дев’ять співробітників перейшли в Endutex UK. Придбання означає приблизно £3,5 млн додаткового обороту для португальської виробничої групи.

За словами Клінта Гріна, керуючого директора нової компанії, який раніше очолював Ultraflex Europe, американська група Ultraflex протягом останніх 30 років залишалася переважно напризволяще, а Endutex UK отримала реальну можливість для зростання. Він сказав Printweek, що європейський виробник, який представлений у Португалії, Іспанії, Бразилії, Німеччині, Чехії та Польщі, підтримуватиме зростання.

«У них є бажання розвиватися та досвід інвестування в операційні компанії, — сказав Клінт Грін, додавши, що Endutex фактично придбала вже готову дистрибуторську компанію: «Це персонал із хорошими контактами з клієнтами, добрими знаннями про продукт».

Endutex UK також виграє від ширшої пропозиції Endutex, сказав Грін, оскільки виробник пропонує великий вибір субстратів без ПВХ та інших менш екологічно шкідливих матеріалів. «Клієнти набагато сильніші, — додав Грін, — особливо ті, хто працює з великими роздрібними мережами. Той факт, що [асортимент Endutex] виробляється в Європі, а не подорожує півсвіту в контейнері, також сприяє цьому. Це дуже позитивна річ для команди».

Вітор Абреу, генеральний директор Endutex Group, сказав: «Ultraflex Europe створила потужний бізнес у Великобританії, продаючи широкий спектр носіїв для багатьох широкоформатних принтерів по всій Великобританії. Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з новою командою у Великій Британії, щоб разом з ними розробити ширший асортимент продуктів і надати ще кращі послуги всім нашим клієнтам».

Після придбання Ultraflex Europe Endutex має двох дистрибуторів у Великобританії (іншим є Soyang Europe в Altham).