З 1 січня 2024 р. новий виконавчий комітет групи почне працювати над розробкою, впровадженням і наглядом за ключовими рішеннями та стратегіями компанії. На додаток до нинішніх членів правління Siegwerk – генерального директора д-ра Ніколаса Відманна, президента EMEA д-ра Яна Брейткопфа, президента американського відділення Ральфа Гільденбранда та фінансового директора д-ра Олівера ВіттманнаАшіш Прадхан, президент в Азії, також увійде до складу новоствореного комітету.

Азія визначена як «важливий» регіон для Siegwerk із «величезним потенціалом зростання». З посиленням представництва в Азії Siegwerk заявив, що зможе ефективно реагувати на потреби постійно зростаючого міжнародного бізнесу, який у майбутньому буде визначено трьома стратегічними регіонами – EMEA, Америкою та Азією.

«Нова структура управління допоможе Siegwerk ще ефективніше впроваджувати інноваційні стратегії, гнучко управляти продуктами в різних місцях і продовжувати досягати стратегічної мети — бути провідним постачальником рішень для паковання», — заявили в компанії.

Крім того, з 30 квітня 2024 року доктор Олівер Віттманн залишить Siegwerk і передасть посаду фінансового директора Дірку Вайссенфельдту. До кінця 2025 року він залишатиметься доступним для консультування наглядової ради компанії за запитом.

Пан Вайссенфельдт, нині віце-президент із гнучкого пакування в регіоні EMEA у Siegwerk, обіймав різні фінансові та операційні посади в компанії впродовж останніх 17 років. Доктор Відман сказав про ці зміни: «З новою структурою управління Siegwerk і надалі матиме дуже хороші позиції в майбутньому. Завдяки вражаючому рівню ноу-хау, досвіду та відданості ми готові й надалі розширювати наш бізнес та стимулювати інновації в пакувальній галузі».