До цього Пекар обіймав посади президента і генерального директора Trajus Building Products, де керував материнською компанією та трьома її дочірніми компаніями, включно з лідером у сфері інтер’єрів для багатоквартирних будинків Republic Elite. Він впровадив значні операційні покращення, що призвело до подвоєння доходу Trajus.

Пекар займав також керівні посади в Midstate Berkshire, FRAM Group, Honeywell, Carrier і General Motors.

Джейсон Десаї, генеральний директор Mark Andy, який покидає свою посаду, висловив подяку за роботу в якості генерального директора з винятковою командою та налагодження стосунків із цінними клієнтами. «Правління розробило план успадкування керівництва, який найкраще відповідає інтересам Mark Andy та наших клієнтів наразі і в майбутньому. Ми повністю впевнені, що Дуейн привносить бачення та десятиліття досвіду, потрібні для просування нашої компанії вперед», — сказав Десаї.

Джейсон продовжить свою участь у Mark Andy як член ради директорів. «Mark Andy — справжній піонер графіки та друку, і я дуже радий, що можу допомогти спрямувати цю організацію в майбутнє, — сказав Пекар. — Завдяки своїй спадщині у галузі флексографічного та цифрового друку та репутації постачальника сильних технічних знань і обслуговування, орієнтованого на клієнта, Mark Andy відіграє провідну роль у галузі переробки, і я хочу розвивати цю спадщину, очолюючи інновації, які стануть каталізатором зростання для наших клієнтів і ділових партнерів».

Десаї додав, що залучення Пекара до складу компанії означає обіцянку Mark Andy бути піонером інновацій, одночасно сприяючи успіху клієнтів.