All4Labels Global Packaging Group ще більше розширила присутність у регіоні LATAM (Латинська Америка), придбавши компанію Uniflexo, виробника термозбіжних гільз і паковання, що обслуговує різні промислові сегменти. Угода підлягає звичайним умовам закриття, включаючи схвалення регуляторних органів. Умови угоди не розголошуються.

Палома Алонсо, генеральний директор All4Labels, заявила: «Ми були сповнені рішучості побудувати зміцнити позиції у Бразилії, об’єднавшись із лідерами. Я сердечно вітаю всю команду Uniflexo».

Гвідо Іаноне, виконавчий віце-президент All4Labels MNC і президент в регіоні LATAM, сказав: «Завдяки новому партнерству з Uniflexo ми ще більше розширимо наші виробничі потужності, особливо в сегментах агрохімії, особистої гігієни та молочних продуктів, знову піднімаючи планку універсальності та високої якості, часу виходу на ринок і досконалості виробництва».

Фернандо Габель, виконавчий віце-президент All4Labels зі злиття та поглинання, додав, що за 30 років свого існування Uniflexo розвинула сильну культуру обслуговування клієнтів, постійного зростання, продуктивності, інновацій та сталого розвитку, що ідеально відповідає способам ведення бізнесу All4Labels. «Ми дуже пишаємося тим, що відтепер у нас є ця команда, яка шукає світлого майбутнього».

Заснована в західному регіоні Сан-Паулу, Бразилія, Uniflexo пропонує інноваційне паковання та завжди ставить своїх клієнтів у центрі уваги.

Флавіо Коуто Кампаньола, акціонер Uniflexo, який продовжуватиме управляти бізнесом, сказав, що команда Uniflexo пишається тим, що приєдналася до All4Labels Group і розпочала цю нову главу разом із командою, відданою інноваціям, цифровізації та сталому розвитку. «Це хвилюючий момент для нас, оскільки ми прагнемо розширювати та розвивати бізнес».

All4Labels Group продовжить інвестувати в привабливі регіони, технології та ринки, які пропонують можливості для подальшого сталого зростання, а також розширення.