Група Autajon є спеціалізованим постачальником паковання вже майже 60 років. Вона представлена в 12 країнах Європи, США, Китаї та Південній Кореї. Загалом Autajon Group налічує 41 компанію-член і виробляє понад 4,5 млрд картонних коробок і 21,5 млрд етикеток на рік.

Autajon нещодавно також додав до групи виробника складних картонних коробок із Ноттінгема Simply Cartons. Autajon Labels Royston і Autajon Packaging Simply Cartons тепер об’єднують зусилля, щоб запропонувати повний спектр послуг, від пакування до маркування для Великобританії та за її межами.

«Це неймовірно хвилюючий час для команди Royston Labels, — сказав Пол Клейтон, керуючий директор Royston Labels. — Приєднання до родинної групи з однаковими основними цінностями дасть нам змогу продовжувати підтримувати наших клієнтів у їхніх складних потребах у пакованні. Підтримка сталості бренду наших клієнтів залишається надзвичайно важливою. Таким чином, приєднання до Autajon Packaging Simply Cartons дозволить нам об’єднати спільні знання та досвід для створення найякісніших рішень для паковнаня та етикеток. Ми з нетерпінням чекаємо нашої інтеграції в групу впродовж наступних тижнів».

Генеральний директор Autajon Жерар Отахон сказав: «Ми залишаємося відданими нашій стратегії глобального розширення з сильною та наскрізною локальною присутністю. Завдяки приєднанню Autajon Labels Royston ми тепер можемо працювати разом із нашими клієнтами над усіма їхніми проблемами з пакованням: жорсткі коробки, складні коробки, а тепер і етикетки. Ми поділяємо однакові цінності, смак до інновацій та ідеальне розуміння екологічних прерогатив, які є невід’ємною частиною паковання завтрашнього дня. Ми з нетерпінням чекаємо, чого можемо досягти разом у наступні роки».