XSYS, постачальник інтегрованих рішень для флексографічного, високого друку та додрукарської підготовки оголосив, що Олівер Дон є новим головним виконавчим директором компанії.

Попередній виконавчий директор, що йде, Дагмар Шмідт відіграє провідну роль у компанії понад 25 років, обіймаючи кілька керівних посад, у т.ч. в якості головного директора з трансформації всієї групи, головного операційного директора, а з лютого 2022 року як генерального директора.

Під час свого перебування на посаді вона успішно керувала відділенням компанії від Flint Group і перетворила XSYS на світового лідера в індустрії флексографічного паковання.

Пані Шмідт також керувала компанією під час COVID-19, а нещодавно управляла бізнесом у складних макроекономічних умовах зі значним зростанням витрат на сировину та робочу силу.

Пані Шмідт вирішила, що настав час зайнятися іншими справами.

Правління щиро за її стабільне керівництво та весь внесок, який вона внесла в компанію впродовж багатьох років, і з нетерпінням чекає можливості скористатися її досвідом у якості консультанта на рівні Правління, рухаючись далі.

Олівер Дон змінив пані Шмідт на посаді генерального директора XSYS і приєднався до ради директорів.

Останнім часом пан Дон був генеральним директором Felss Group, глобального технологічного лідера та виробника компонентів для індустрії мобільності, що підтримується приватним капіталом.

До цього він обіймав керівні посади в Oerlikon Drive Systems, Bombardier Transportation і General Motors.

Правління вітає пана Дона як нового генерального директора XSYS. Правління XSYS повністю впевнене, що пан Дон буде розвивати успіх XSYS.