Окрім поновлюваної грошової лінії в розмірі €300 млн, синдиковане фінансування включає гарантійну лінію в розмірі €200 млн.

Кредитні лінії мають термін погашення п’ять років, що означає, що вони закінчуються в жовтні 2028 р. з можливістю продовження на два роки за погодженням з кредиторами.

Щоб підкреслити важливість, яку Koenig & Bauer надає стабільності у своїх операціях фінансування, угода тепер передбачає положення про зустріч ESG (екологічне, соціальне та корпоративне управління) на додаток до звичайних вимог асоціації кредитного ринку (LMA).

Це має бути реалізовано у 2024 р. за умови згоди всіх залучених сторін. Банківським синдикатом керує головне управління, а механізм організований Commerzbank Aktiengesellschaft і UniCredit Bank. До нього також входять Bayerische Landesbank, BNP Paribas Niederlassung Deutschland, Deutsche Bank, DZ Bank, HSBC Continental Europe, Germany і Landesbank Baden-Württemberg. Credit Suisse (Швейцарія) також стане ще одним членом управління. Крім того, KfW, який тепер виконує нову роль, залишиться в синдикаті через програму фінансування 290 цифровізації та інновацій.

Доктор Стівен Кімміх, фінансовий директор компанії Koenig & Bauer: «Як і раніше, наша власна ліквідність разом із гнучкими кредитними механізмами дозволить фінансувати наше заплановане органічне зростання на багатообіцяючому ринку друку паковання, даючи нам фінансову свободу дій, потрібні стратегічні інвестиції та придбання. З достроковим припиненням кредиту KfW, отриманого через пандемію Covid-19, компанія Koenig & Bauer більше не підпадає під жодні обмеження, пов’язані з цією позикою».