BHS Corrugated Maschinen-und Anlagenbau GmbH і Highcon Systems Ltd оголосили про стратегічне партнерство, яке, як очікується, матиме далекосяжні наслідки для цифровізації ринку гофропаковання.

BHS Corrugated і Highcon визнали, що унікальна технологія Highcon починає відігравати важливу роль на основному ринку BHS Corrugated: лінії Highcon інстальовані багатьма лідерами ринку (Pratt Industries, Schumacher, WestRock). Крім того, BHS Corrugated переконана, що включення цифрового обладнання для висікання Highcon у стратегію Box Plant 2025 німецької компанії може добре задовольнити потреби галузі, оскільки вона рухається до більшої автоматизації та цифровізації. Таким чином, BHS підтримуватиме Highcon із залученням клієнтів, щоб стимулювати розвиток ринку.

«Унікальні рішення Highcon можуть стати дуже цінним будівельним блоком у цифровізації та підвищенні операційної ефективності виробництва гофрокартону, — сказав Крістіан Енгель, керуючий директор BHS Corrugated. — Ми були дуже вражені Highcon, його керівництвом і робочою силою, його технологіями та рішеннями, і ми з нетерпінням чекаємо тісної співпраці, щоб забезпечити безпрограшний результат як для наших компаній, так і для наших клієнтів».