На новому майданчику, розташованому в штаб-квартирі Soyang Europe в Аккрінґтоні (Велика Британія), розміщено різноманітне друкарське обладнання, швейні машини, планшетні, рулонні принтери, маршрутизатори та різаки.

Об’єкт унікальний тим, що працюватиме в стилі друкарні, маючи рішення, починаючи від вузькорулонних машин до принтерів завш. 5 метрів, на додаток до обладнання для обробки. Серед багатьох представлених рішень — абсолютно новий Fujifilm Acuity Ultra R2 шириною 5 метрів. Торік Soyang Europe домовилася про партнерство з продажу цього принтера на ринку Великобританії, і відвідувачі тепер можуть побачити машину зблизька.

Soyang друкуватиме широкий спектр спеціалізованих матеріалів на всіх принтерах, дозволяючи відвідувачам на власні очі побачити якість цих рішень та їхню ефективність у середовищі друкарні.

«Soyang відкрила не звичайний демозал, де ви просто підете й побачите машини, — зазначив керуючий директор Soyang Europe Марк Машітер. — Це демонструє, як ми підтримуємо галузь з точки зору рівня запасів. Справа не лише в техніці, а й у носіях інформації, зокрема, у відповідних матеріалах для інноваційних принтерів. Принтери будуть використовуватися весь час, оскільки ми будемо виготовляти власні зразки, тому в демонстраційній залі завжди буде щось працювати».

Новим простором керує Гарет Ньюман, досвідчений експерт галузі, який приєднався до Soyang Europe на посаді менеджера з технічних застосувань на початку цього року. Ґарет буде поруч, щоб ознайомити відвідувачів із багатьма варіантами, доступними від Soyang Europe, і рішеннями, які найкраще відповідатимуть їхнім вимогам.