Кожний виріб – незалежно від того, надрукований чи ні – має певні особливості на своїй поверхні. Це можна порівняти з відбитком пальця людини, біометрією обличчя або скануванням райдужної оболонки ока. Зображення продуктів вже можна використовувати для створення описових моделей. Це так зване виділення функцій забезпечує особливу форму безпеки, оскільки воно базується на незмінній мікроструктурі продукту (Physical Code™).

Це також відкриває різні можливості, такі як захист бренду від несанкціонованого втручання, інноваційні рішення для взаємодії між клієнтом і продуктом, неінвазивні методи для ланцюжка постачання та відстеження товарів або впровадження бачення цифрового паспорта продукту та нових стандартів криміналістичної автентифікації.

Veracity Protocol — це глибокотехнологічна компанія, яка розробляє високобезпечні та децентралізовані методи контролю. Вони дають змогу користувачам відстежувати ідентичність, автентичність і якість фізичних об’єктів. Це стало можливим завдяки зв’язку фізичних продуктів із їхньою цифровою ідентифікацією: цифровий відбиток пальця сканується за допомогою комп’ютерного зору та нейронних мереж, захищаючи компанії, людей та їхні активи в цифровому світі неінвазивним, стійким та економічно ефективним способом.

Після завершення партнерства дві компанії об’єднують свої сильні сторони та досвід: інноваційну технологію Veracity Protocol та десятиліття досвіду Koenig & Bauer у розробці друкарських машин для практично всіх матеріалів. Спільною метою є розробка індивідуальних рішень для паковання, захисту документів і банкнот, серед іншого.

Вони прагнутимуть реалізувати бачення того, що будь-який продукт може бути «захищений у друці», не змінюючи дизайн продукту та не порушуючи виробничий процес.

«Для нас велика честь працювати з Koenig & Bauer і об’єднати зусилля в майбутньому», — підкреслює Домінік Ель Без, комерційний директор Veracity Protocol — Koenig & Bauer є провідним у світі постачальником високотехнологічних друкарських машин і систем. Разом ми хочемо втілити бачення, згідно з яким кожен друкований продукт може стати охоронцем своєї власної ідентичності, відповідаючи вимогам стійкості, безпеки та прозорості».

Джуліан Шуберт, віце-президент із обробки даних, бачення та рішень для автентифікації в Koenig & Bauer, додав: «Ми активізуємо наші зусилля в області пропозицій цифрової автентифікації. Після успіху ValiCash™ — рішення для автентифікації банкнот — ми зараз приймаємо наступний крок. За допомогою Veracity Protocol ми знайшли партнера, з яким ми можемо швидко запропонувати рішення для автентифікації всіх типів друкованої продукції без додавання певних елементів. Таким чином, разом ми встановлюємо новий стандарт для «Безпечного друку». І найкраща частина полягає в тому, що ми підтримуємо наших клієнтів та їхніх клієнтів безпосередньо, оскільки існуючий дизайн продукту не потрібно змінювати. Це найпростіше і, що найважливіше, найбільш довговічне рішення».

Компанія Koenig & Bauer Banknote Solutions, яка має великий досвід захисту банкнот, зробила собі ім’я. Завдяки легкодоступним рішенням, таким як автентифікація банкнот за допомогою програми для смартфонів ValiCashTM, компанія прагне зміцнити безпеку та довіру за допомогою нових технологій.