Пан Ямагата має великий міжнародний досвід, працював за кордоном понад 16 років — в Аргентині, Бразилії та Гонконгу. Крім рідної японської, він володіє англійською, португальською та іспанською мовами.

На новій посаді пан Ямагата відповідатиме за управління та подальший розвиток портфоліо японської високотехнологічної компанії у сфері графічного мистецтва в Європі, на Близькому Сході та в Африці (EMEA). Він опікуватиметься розвитком струменевого цифрового друку Screen для комерційного друку (Truepress Jet), етикеток (Truepress Label) і гнучкого паковання (Truepress Pac), а також бізнесом компанії за напрямком CtP.

Буй Берк, старший віце-президент Screen Europe, сказав: «Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з паном Ямагатою на його новій посаді президента Screen Europe. Він має величезні знання та міжнародний досвід, які допоможуть нам продовжувати розвивати свій успіх як провідного постачальника обладнання для цифрового струменевого друку на ринках високошвидкісного безперервного друку етикеток і паковання в регіоні EMEA».

Пан Ямагата сказав: «Я з нетерпінням чекаю на можливість спілкуватися як з новими, так і з давніми клієнтами Screen, щоб продемонструвати наші передові рішення для струменевого цифрового друку, а також традиційні продукти CtP. Урочисте відкриття Інноваційного центру струменевого друку (IIC) у європейській штаб-квартирі в Алсмері, Нідерланди, є свідченням нашої відданості інноваціям і залученню клієнтів.

Місія Screen — бути добрим партнером у кожній країні диверсифікованого ринку EMEA. Спираючись на нашу високотехнологічну технологію друку та відоме післяпродажне обслуговування, я бачу великий потенціал для Screen Europe у збільшенні частки ринку в Європі, а також на Близькому Сході та в Африці. Screen має чудове портфоліо перевірених рішень, розроблених для задоволення потреб різноманітних секторів ринку в регіоні EMEA».

З 1 жовтня 2023 року пан Ямагата замінить Акіхіро Фуджі, який повертається до Японії, щоб приєднатися до ради директорів Screen Graphic Solutions у Кіото. «Ми висловлюємо вдячність нашому колезі пану Фуджі за його лідерство на посаді президента в нашому регіоні впродовж останніх років, — зазначив пан Берк. — Ми вітаємо його з підвищенням до члена правління Screen Graphic Solutions у Кіото».