Ricoh Pro C7500, який буде доступний у країнах EMEA з листопада, стане наступником серії Pro C7200/x і друкуватиме оригінальними спеціальними кольоровими тонерами Ricoh (білий, прозорий, невидимий червоний, золотий і сріблястий).

Вбудовані нові колірні профілі допоможуть автоматично створювати неоново-жовтий і неоново-рожевий кольори, щоб розширити кольорову гаму для більш насиченого та яскравішого відображення кольорів.

У Ricoh заявили, що Pro C7500 було розроблено «для подальшої адаптації гнучких комерційних друкарень до середовища друку, що постійно змінюється». Пристрій має базову швидкість друку 85 стор./хв, яку можна збільшити до 95 стор./хв. за допомогою додаткового модуля підвищення продуктивності.

Однією з нових функцій апарата є еластичний проміжний ремінь перенесення, який покращує підтримку щільних або носіїв або носіїв з фактурною поверхнею. Ricoh Pro C7500 може працювати з широким діапазоном матеріалів (40-470 г/м²) порівняно з максимальною рекомендованою щільністю 360 г/м² для серії Pro C7200/x, також оновлена машина підтримує дуплексний друк великої довжини до 1030 мм.

Це дасть змогу користувачам розширити пропозицію продуктів легким пакованням, вітальними листівками та весільними канцелярськими товарами.

Ricoh Pro C7500 також оснащено операційною системою Ricoh Graphic Communications Operating System (GC OS), нещодавно розробленим контролером, який забезпечує ефективність використання пристрою та інтуїтивно зрозуміле та просте управління налаштуваннями машини.

Новим також є потужний цифровий інтерфейс, розроблений у співпраці з Fiery, який, за словами Ricoh, сприяє ефективності роботи.

Додаткова ефективність, яку було запроваджено, включає швидку та просту заміну друкарських блоків на блоки зі спеціальними кольорами, а також покращені можливості для оператора оперативно обслуговувати систему.

Саймон Айзекс, директор Ricoh UK Graphic Communications Group, сказав: «Випуск нового Ricoh Pro C7500 є свідченням інновацій, які наші команди продовжують запроваджувати в індустрії друку. Ми змогли розвинути наші існуючі перевірені технології для вирішення деяких ключових завдань поліграфічної галузі. Ця машина наступного покоління відкриє нові творчі та універсальні можливості друку та дасть нашим клієнтам можливість оптимізувати ефективність бізнесу та підвищити рентабельність інвестицій».

Як і у випадку з новим Pro C9500, можливості Pro C7500 розширено набором додаткових опцій ПЗ, включаючи Ricoh Supervisor, Ricoh TotalFlow Production Manager і FusionPro.