Партнерство Fujifilm-Lüscher забезпечує Fujifilm дистрибуцію у всьому світі моделей CtP MultiDX! та Xpose!, що виробляються Lüscher Technologies. Ці професійно розроблені пристрої принесуть низку переваг клієнтам Fujifilm, які займаються етикеткою та пакованням.

Це стало наступним кроком після укладення раніше в поточному році партнерства Fujifilm з Hybrid Software, завдяки якому портфоліо компанії поповнили RIP від Hybrid, оптимізовані для CtP Lüscher.

Девід Паркер, менеджер підрозділу аналогового паковання Fujifilm EMEA, зазначив: «Компанія Lüscher була піонером у галузі цифрових систем виготовлення пластин, і згодом вона стала однією з найшанованіших компаній у цій галузі, тому Lüscher була очевидним вибором для співпраці, щоб гарантувати нашим аналоговим клієнтам, найкращі технологічні рішення. Разом із наявними у нас опціями ПЗ Hybrid RIP наші три компанії, працюючи разом, забезпечують унікальне поєднання знань та досвіду, яке дасть клієнтам реальну перевагу на конкурентному ринку».

Бенедикт Штребель, генеральний директор Lüscher Technologies, додав: «Ми дуже раді вступити в партнерство з Fujifilm, піонером та світовим лідером у поліграфії. Lüscher Technologies AG вже давно є синонімом точності, якості та переваги у рішеннях для обробки зображень, і ця співпраця з Fujifilm підніме планку ще вище. Технологія виробництва пластин Flenex компанії Fujifilm у поєднанні з нашими провідними на ринку пристроями CtP запропонує підприємствам з виробництва етикетки та паковання неперевершений рівень швидкості, якості та надійності.