Розташована в передмісті Парижа Smag спеціалізується на виробництві висококласного вузькорулонного поліграфічного та оздоблювального обладнання для самоклейних етикеток та гнучкого паковання. Rhyguan – родинне підприємство із головним офісом у Китаї. Компанія щорічно виробляє та встановлює близько 700 машин для обробки та конвертування етикеток.

У 2019 р. компанія створила європейське представництво Rhyguan Europe, щоб забезпечити пряму присутність на континенті. Було відкрито європейський демо-центр, в якому запчастини та сервісне обслуговування доступні безпосередньо місцевим клієнтам у Європі. У Китаї Rhyguan інвестувала у нове спеціалізоване виробниче підприємство площею 50 тис. м² у місті Руйань. Старий виробничий комплекс буде закрито, а компанія переїде до нового головного офісу у листопаді 2023 року.

Асортимент обладнання Smag, як і раніше, буде доступний і вироблятися у Франції. На китайському та азіатському ринках клієнти Smag зможуть додатково скористатися можливостями місцевого сервісу Rhyguan. Устаткування для серійного виробництва, таке як лінії Smag Easy convert та Easy control, збиратимуться Rhyguan, а потім допрацьовуватимуться на заводі Smag у Франції.

Усю цю продукцію пропонуватиме існуюча торгова мережа Smag, хоча частина мереж двох компаній буде об’єднана. Наявні клієнти Rhyguan у Франції виграють від зручності комунікації рідною мовою, а також підвищення якості сервісу та часу реагування. Від моменту початку продажів Smag пропонує повний асортимент продукції групи компаній Rhyguan у Франції та франкомовних країнах Африки.

Керівники підкреслили, що це рішення було ухвалено з метою розширення можливостей кожної з компаній та бажання вийти на нові рівень взаємостосунків з клієнтами.