DG press є визнаним виробником гібридних рулонних офсетних машин для етикеток і гнучкого паковання. Гібридні рулонні офсетні машини компанії є одними з найбільш екологічних рішень у поліграфічній промисловості. DG press покаже третє покоління високотехнологічних рулонних офсетних машин, оснащених рукавною технологією DG-AUXO. Вони відрізняються від інших рулонних офсетних машин зі змінним форматом високомодульним дизайном і свободою конфігурації, що забезпечує величезну універсальність.

Експерти з кольору GMG покажуть, як виробники можуть підготуватися до завдань виробництва етикеток за допомогою інноваційного рішення для управління кольором. Завдяки останньому оновленню користувачі GMG OpenColor виграють від значних покращень продуктивності та якості під час обчислення профілів перевірки.

Профілі MXN з вищою роздільною здатністю забезпечують кращу відповідність кольорів між пробним і тиражним відбитком і оптимізують затвердження зразків друку в ланцюжку постачання паковання. Управління кольором від GMG завжди означає економічну ефективність. Компанії, що займаються цифровим друком, можуть уникнути непотрібних витрат та заощадити чорнила за допомогою останньої версії GMG ColorServer — невикористані канали просто видаляються.

Виробник УФ-систем IST METZ представляє свій портфель УФ- та світлодіодних систем для друку етикеток. Основна увага приділяється MBSc, а також модульним світлодіодним системам. Дочірня компанія IST INTECH покаже високоефективні світлодіодні системи для цифрового друку.

Інтерактивна зона Kocher+Beck буде побудована з екологічно чистих матеріалів, що повторно використовуватимуться на виставках, щоб зменшити вуглецевий слід. Основним продуктом є GapMaster EM (Electronic Move) — сервокерована система, яка є єдиною на ринку, яка пропонує як поворотні кнопки, так і цифрове введення з тактильним зворотним зв’язком для оператора.

Оновлений блок TecScreen тепер має функцію зберігання та переробки вологи, що забезпечує довговічність.

Нове покоління штампів з антипригарним покриттям забезпечує революційний результат із меншою кількістю залишків плівки на ріжучих кромках. Нове покриття схвалено для застосування у фармацевтиці/медицині (сертифіковане FDA), і відповідає екологічним вимогам.

Технологію висікання Kocher+Beck удосконалено завдяки новій цифровій системі вимірювання тиску KMS з підтримкою Industry 4.0, щозабезпечує більшу стабільність під час змін навантаження. Інші основні моменти включають штампувальну станцію, де магнітні циліндри попередньо збираються під час роботи та можуть бути змінені за лічені секунди.

KURZ демонструє на Label Expo Europe 2023 екологічні та декоративні етикетки з голографічними ефектами, металізованими краями та 3D-ефектами, які не суперечать турботі про довкілля. Leonhard KURZ продемонструє високоякісну обробку, в якій використовується надзвичайно тонкий носій для перенесення. Крім того, відвідувачі можуть дізнатися, як KURZ обробляє носії та повертає їх у життєвий цикл ПЕТ.

Компанія демонструє, як оздоблення етикеток і паковання можна здійснити швидко, ефективно, гнучко та економічно ефективно.

Weilburger, відомий розробник і виробник функціональних і фінішних покриттів для поліграфічної промисловості зосереджується на представленні покриттів для сектору етикеток (виплавлювані етикетки, світлодіодні та ексимерні продукти, екологічно чисті бар’єрні покриття, грунтовки на водній основі та УФ, а також класичні системи УФ-покриття для різних процесів друку).

Портфоліо продуктів Senolith і Senoweb включає рішення для широкого спектру застосувань. Високоякісна продукція виробляється у кліматично нейтральний спосіб.

Westland Group є провідним постачальником інноваційних рулонних покриттів і гільз для друку, обробки та післядрукарських процесів. Компанія на виставці зосередиться на запатентованій LotoTec®-MRS: модульній рулонній системі для офсетного друку, родині продуктів AntiTAC (зносостійкій та клейковідштовхувальній альтернативі силіконовим валикам), а також демонстрації нового рукава ECO від дочірньої компанії Ligum.

«Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися нашими знаннями та досвідом з відвідувачами виставки та підтримати їх у вирішенні їхніх індивідуальних проблем, — говорить Мартін Дрешер, відповідальний за розвиток продуктів і ринку у Westland. Це чудова можливість налагодити зв’язки з іншими компаніями в галузі та розширити наш охоплення».

Виробник чорнил Zeller+Gmelin представляє нове покоління УФ-світлодіодних і цифрових чорнил. Нові флексографічні вироби Uvaflex UV LED FCM Y581 і NON-FCM Y580 обслуговують вузькопрофільний сегмент і забезпечують високоякісні результати друку з додатковою функціональністю на найвищих швидкостях друку в умовах гібридного затвердіння (подвійне затвердіння) та УФ-завтердіння.

Світлодіодні технології затвердіння максимізують економічні та екологічні переваги. Це забезпечує природний перехід до технології світлодіодного УФ-випромінювання.

Ще однією інновацією Zeller+Gmelin є портфоліо цифрових чорнил для успішної серії струменевих принтерів UvaJet D80i, які мають чудову адгезію без праймеру до етикеток і пластику з PP або PE.

Компанія продемонструє також струменевий друкований текстурований лак UvaJet D3DSV для нанесення на скло.