Експертне журі, зібране Emmi, відзначило концепцію PaperBarrier Seal від Coveris разом із сімома іншими продуктами.

Компанія Coveris розробила паперове паковання, придатне для вторинного паковання, яке, як і звичайне полімерне паковання, має високу бар’єрну функцію проти вологи, кисню, жирів і мінеральних масел. Пропагуючи економіку замкненого циклу, Coveris PaperBarrier Seal використовує існуючі потоки переробки та переробляється як папір.

Компанія Emmi Group, провідний виробник високоякісних молочних продуктів, запустила конкурс Fair Inno Pack, щоб просувати та заохочувати інноваційні ідеї екологічних пакувальних рішень. Еммі активно співпрацює з різними швейцарськими організаціями для просування економіки замкненого циклу, зокрема Drehscheibe Kreislaufwirtschaft і PRISMA, де Еммі є одним із засновників.

За допомогою конкурсу Fair Inno Pack Emmi прагне підвищити обізнаність про стійку економіку замкненого циклу та активізувати співпрацю з провідними пакувальними компаніями, такими як Coveris.

Наступними кроками Coveris і Emmi Group будуть поглиблення партнерства та тісна співпраця для подальшого розвитку сімейства продуктів PaperBarrier Seal.