Roland DG спеціалізується на розробці та виробництві широкоформатних струменевих принтерів, каттерів, сувенірних УФ-принтерів та іншого обладнання.

Veika – сімейний бізнес, заснований у Вільнюсі у 1991 році. Її донька UAB Dimense print розробляє та виробляє рішення для виробництва шпалер та деякої іншої продукції — чорнила, матеріали та обладнання для друку. Зокрема, Veika розробила технологію виробництва основи для шпалер без ПВХ та пластифікаторів під назвою Ecodeco, а також спеціалізовані струменеві принтери Dimense, які дають змогу друкувати шпалери з різними текстурами.

Олексій Етін, генеральний директор UAB Veika: «Veika та Roland DG є діловими партнерами з 2015 року. Я вірю, що спільне підприємство з Roland DG стане чудовою можливістю скористатися найкращим, що є у двох компаній: досвідом Roland DG у розробці принтерів та дистрибуції по всьому світу, а також ноу-хау Veika у галузі розробки чорнила та матеріалів. Це партнерство дасть нам змогу прискорити розвиток технологій Dimense та Ecodeco, а також вивести їх на новий рівень».