Свою продукцію та послуги представили на SinoCorrugated 2023 понад 1200 експонентів. Більше 100 000 відвідувачів з більш ніж 100 країн та регіонів з’їхалися на виставку, щоб побачити найновіше обладнання, технології та рішення для індустрії гофропаковання.

SinoCorrugated 2023 проходила з 12 по 14 липня 2023 р. в Національному виставковому та конференц-центрі в Шанхаї (Китай). Серед експонентів були багато світових компаній: BW Papersystems, Fosber Asia, BHS Corrugated, Sun Automation, Mosca та інші. Вони привезли найкращі машини та інновації, щоб справити враження на китайських та міжнародних покупців.

На виставці проведено низку заходів: Всесвітній форум виробників гофрокартону (World Corrugated Forum), Глобальна виставка нових продуктів (New Product Global Debut Show) та День країни (Country Day).

Деякі з тенденцій, помітних на виставці:

  • зростання попиту на екологічно чисті та придатні для вторинної переробки гофровані пакувальні матеріали та рішення;
  • впровадження цифрового друку та інтелектуальних технологій для підвищення якості, ефективності та персоналізації гофропаковання;
  • інтеграція гофропаковання з електронною комерцією, логістикою та системами управління ланцюжками постачань для оптимізації доставки та задоволеності клієнтів.

Організатором SinoCorrugated 2023 є компанія Reed Exhibitions, що проводить понад 500 заходів у 40 країнах.