«Пишаюся, що вперше в історії Saica Group передаю естафету жінці — із твердими цінностями, великим міжнародним досвідом, чудовою підготовкою та блискучою кар’єрою», — каже Рамон Алехандро.

Як і Рамон, Сусана належить до третього покоління сімей, які заснували компанію 80 років тому. Народилася в Сарагосі у 1970 р., приєдналася до Saica у 1996 р. після закінчення факультету ділового адміністрування Університету Сарагоси та подальшого навчання у сфері оподаткування, стратегічного бізнес-планування та продажу.

Перед тим, як прийти на роботу до фінансового відділу Saica у Мадриді, пропрацювала у дочірній компанії Mars Group у Франції. Після фінансового відділу перейшла до підрозділу з виробництва гофрокартону Saica Embalaje (сьогодні Saica Pack), де у 2003 р. очолила напрямок Iberia Operations, а у 2010 р. — і весь підрозділ.

З 2013 р. обіймає посаду директора зі стратегії та корпоративного розвитку Saica Group. Рамон Алехандро народився в Комодоро-Рівадавії (Comodoro Rivadavia) в Аргентині в 1961 р. У групі з 1988 р., коли після закінчення навчання на факультеті економіки та бізнес-досліджень в Університеті Сарагоси та здобуття ступеня магістра в Університеті Деусто прийшов на посаду менеджера однієї з картонних фабрик Saica у Мексиці.

У 1993 р. очолив нове підприємство з виробництва гофрокартону Saica Pack Portugal у Лісабоні. Повернувшись до Іспанії, 1996 р. став генеральним директором Iberia Operations у Saica Embalaje, а 2001 р. перейшов управляти підрозділом з виробництва гофрокартону, який на той час керував заводами у шести країнах.

У 2007 р. був призначений виконавчим віце-президентом компанії, а 1 липня 2010 р. обійняв посаду голови ради директорів Saica Group.

Цього року Saica відзначає 80 років. На більш ніж 100 заводах в Іспанії, Франції, Італії, Португалії, Великій Британії, Ірландії, Туреччині, Люксембурзі, Нідерландах, США та Польщі зайнято понад 10 тис. співробітників. У 2022 р. оборот компанії становив €4,4 млрд, було випущено 3,3 млн тонн продукції. Крім виробництва паковання з гофрокартону (Saica Pack), компанія має ще три бізнес-напрями: виробництво макулатурного тарного картону (Saica Paper), гнучкого паковання (Saica Flex), управління відходами та екологічні послуги (Saica Natur).