«Цифрова революція потребує від кожної компанії змінювати підходи, впроваджувати інновації, мислити термінами цифрової епохи, використовувати мережі та платформи, щоб пропонувати клієнтам нові бізнес-моделі, — сказав Жан-Паскаль Бобст. — Наше бачення галузі спирається на чотири ключові елементи, які значно спрощують цю трансформацію: можливість підключення, цифровізація, автоматизація та екологічність. Представлені сьогодні рішення є продовженням безперервних інновацій, які створює наша компанія, щоб допомогти клієнтам спільно досягти успіху в новій реальності». Ланцюжок постачань для виготовлення упаковки має стати повністю цифровим. У центрі цієї концепції — Bobst Connect — хмарна цифрова платформа, що постійно розвивається й дозволяє виробникам упаковки підвищити свою продуктивність.

Bobst повідомив і про запуск Tool Management — нового унікального рішення на ринку. Tool Management забезпечує безпрецедентний контроль над оснащеними TooLink друкарськими штампами, дає змогу інтегрувати дані виробників інструментів, відстежувати ефективність оснащення, надавати зворотний зв’язок, проводити обслуговування та робити замовлення. Інтуїтивний інтерфейс забезпечує доступ до різноманітної, заснованої на даних аналітичної інформації, яка допомагає вивести управління оснасткою на новий рівень. Система управління параметрами завдання Recipe Management for Accucheck дає змогу у віддаленому режимі створювати та налаштовувати завдання перевірки, що базуються на файлі оригіналу зображення, зберігати їх та викликати з пам’яті у будь-який час у будь-якому місці. Цю функцію вже успішно використовує клієнт Bobst компанія Prealpi, отримуючи додаткові бонуси від скорочення часу налаштування та підвищення якості друку.

Хоча електронна торгівля, як і раніше, залишається основним рушійним фактором на ринку гофропаковання, складніші типи паковання теж потрібні у дедалі більших кількостях. До новітніх розробок Bobst у цьому секторі входить оновлена друкарська машина Expertflex, яка ідеально підходить для виготовлення паковання для e-commerce та товарів повсякденного попиту. Нове комплексне рішення Bobst з виробництва гофропаковання — єдина автоматизована лінія Expertline, в якій поєднані можливості післядрукарської обробки та точність плоскої висічки Expertcut 1.7 I 2.1.

Флексомашина Bobst Expertflex

 

У липні компанія представить і оновлений функціонал високоефективного автоматичного пакувальника Speedpack. Тепер машина вміє обв’язувати стоси заготівок за допомогою пластикових стяжок завш. 5-15 мм, найбільш популярних у гофровиробників.

У Бельгії запрацював новий логістичний центр Bobst для регіону EMEA. Його головною особливістю є повністю автоматизоване сховище Autostore, яке може управляти до 70 тис. запчастин.

Крім того, Bobst продовжує надавати клієнтам кращу в класі віддалену підтримку в режимі 24/7, включаючи відеоформат, а також новий формат доповненої реальності, віддалене підключення до машин та аналіз даних. Щорічно фахівці з технічної підтримки Bobst проводять близько 33 тис. віддалених сеансів.