Після 25 років роботи засновником і генеральним директором ColorGATE, зокрема під час придбання її компанією Ricoh у 2018 р., пан Кіршнер залишиться в ColorGATE як радник до січня 2024 року.

Пан Лудтке має ступінь у галузі технологій друку та більше двох десятиліть працює в галузі цифрового друку. Він приєднався до Colorgate у 2019 році як директор з маркетингу, до цього займаючи керівні посади у Heidelberg, Best, EFI та Kornit Digital. Під час роботи на посаді директора з маркетингу пан Лудтке допоміг змінити позиції ColorGATE не лише у друці вивісок і дисплеїв, але й у різноманітних промислових застосуваннях, включаючи оздоблення поверхонь, одягу, паковання та друк на кераміці.

Коментуючи новий виклик, Лудтке сказав: «Кожна цифрова друкарня та компанія з оздоблення може отримати вигоду від того, що може запропонувати ColorGATE. Ми надаємо ключову програмну технологію, яка покращує узгодженість кольорів, оптимізує створення даних для друку та забезпечує автоматизацію. Ми також пропонуємо комплексне навчання та послуги для забезпечення успішної роботи. Я радий прийняти кермо влади від успішного засновника та генерального директора. Технологія в поєднанні з пристрастю та драйвом команди забезпечує міцну основу, спираючись на яку ми будемо використовувати нові можливості та запускати проєкти для розширення наших обріїв».