Стара та нова Рада разом на сцені Європейського форуму етикеток 2023 у Відні

 

Правління FINAT буде розширено з 15 до 25 членів у три етапи, щоб забезпечити ширше представництво членів у всьому ланцюжку створення вартості.

У Правлінні також було збільшено кількість членів Виконавчого комітету з шести до восьми, чотири з яких тепер займають голови профільних комітетів.

Кожен робочий напрям тепер відображає один із чотирьох стовпів стратегії FINAT: Спільнота: відповідає за всі внутрішні та зовнішні комунікації та платформи FINAT, а також підтримує інші робочі потоки в їхніх комунікаціях.

Знання: відповідає за створення та координацію знань для членів FINAT, щоб усі члени отримували прості відповіді на свої запитання.

Співпраця: стимулювання проєктів під керівництвом FINAT разом із зовнішніми сторонами та внутрішніми зацікавленими суб’єктами для зміцнення позицій галузі етикеток.

Адвокація: представлення індустрії етикеток шляхом моніторингу та впливу на зміни в нормах і рекомендаціях, що впливають на інтереси галузі.

Кожен із чотирьох робочих потоків включає низку постійних робочих груп для управлінян поточними програмами та тимчасових цільових груп для розробки нових. На Генеральній асамблеї FINAT попрощався з кількома членами Правління, які завершили свій останній термін: Якоб Ландберг (Nilpeter, Данія), Франсеск Егеа (IPE Labels & Sleeves, Іспанія), Фердинанд Рюеш (Gallus, Швейцарія), Альфредо Поллічи (Notarianni, Італія), Томас Вайніо (UPM Raflatac, Фінляндія) та Айдин Окей (Canpas, Туреччина). Одночасно члени обрали низку нових членів правління та призначили новий склад виконавчого комітету.

Станом на 1 червня Рада працює у такому складі: Філіп Воет (Etivoet, Бельгія, президент), Дана Кіларська (Purgina Labels, Словаччина, віце-президент), Кріс Еллісон (OPM Group, Велика Британія, колишній президент), Ноель Касмі (Avery Dennison, Нідерланди, скарбник), Маріка Норр (Label CCL, Німеччина, Chair Workstream Community), Харальд Валлнер (Herma, Німеччина, Chair Workstream Knowledge), Алекс Нотт (Dow, Бельгія, Chair Workstream Collaboration), Пяйве Книхті (UPM Raflatac, Фінляндія, голова адвокації робочого потоку), Том Шоутен (Geostick, Нідерланди, співголова напряму «Спільнота»), Нанет Томас (Synthogra, Данія, співголова напряму «Знання»), Уве Дюстервальд (BASF, Німеччина, співголова напряму «Співпраця»), Джонатан Секстон (Sun Chemical, Франція, співголова напряму «Адвокація»), Єнс фон дер Брюгген (Schreiner Group, Німеччина), Уве Бернер (Gallus, Швейцарія).

Впродовж 2023 р. FINAT оголосить нових кандидатів на заміщення наявних вакансій. Президент FINAT Філіп Воет (який був переобраний на другий термін) коментує: «У сучасному складному бізнес-середовищі вкрай важливо, щоб такі асоціації, як FINAT, реагували на потреби та виклики членів.

За допомогою цієї нової структури ми прагнемо поєднати бачення, ноу-хау та досвід бізнес-лідерів у ланцюжку створення вартості з операційною досконалістю та гнучкістю керівників робочих процесів і наших професійних партнерів. Я дуже задоволений імпульсом, створеним під час самітів комітетів у лютому минулого року та тут, у Відні, перед European Label Forum. Я з нетерпінням чекаю продовження цієї динаміки та спільної роботи над цілями та досягненнями, які ми поставили на найближчі роки».